Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

"Μελίσση go home"


Οι Πορτογάλοι θεωρούν σίγουρη την επιστροφή του Χρήστου Μελίσση στον Παναθηναϊκό τον Γενάρη, μιας και ο αμυντικός της Μαρίτιμο δεν υπολογίζεται από τους προπονητές του...




Οι Πορτογάλοι θεωρούν σίγουρη την επιστροφή του Χρήστου Μελίσση στον Παναθηναϊκό τον Γενάρη, μιας και ο αμυντικός της Μαρίτιμο δεν υπολογίζεται από τους προπονητές του
σχολιάστε

Όπως αναφέρει η Abola ο Χρήστος Μελίσσης δεν κατάφερε να πείσει ποτέ τον προπονητή του και έτσι η καριέρα του στην... Πορτογαλία ολοκληρώνεται άδοξα.

Ο 28χρονος αμυντικός που έχει δοθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό υπέφερε και από τραυματισμό που τον άφησε πολύ καιρό εκτός αγωνιστικών χώρων, ενώ η Μαρίτιμο όπως αναφέρει το δημοσίευμα ψάχνει λύσεις για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ως τώρα σε 10 αγωνιστικές ο Χρήστος Μελίσσης έχει βρεθεί μόλις μία φορά στην αποστολή της ομάδας, ενώ σε καλύτερη μοίρα δεν είναι ούτε ο Βαγγέλης Μάντζιος που έχει μόλις μία συμμετοχή. Ο Πέτερ Μάρτινς δεν τον υπολογίζει και έτσι το δημοσίευμα κάνει λόγο για σίγουρη επιστροφή του Μελίσση στην Αθήνα.

http://prasinanea.gr/