Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Στήριξη Σπανού σε Μαρινάκη...


Τη στήριξή του προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη εξέφρασε με δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, τονίζοντας ότι όλοι όσοι αποτελούν τη Superleague πρέπει να προχωρήσουν ενωμένοι...





...Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου μίλησε στο ραδιόφωνο του Sentra 103,3, όπου τόνισε πως όλες οι ομάδες εκτός Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, εξέφρασαν τη στήριξή τους προς τον πρόεδρο της Superleague, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ ανέφερε πως πρέπει άπαντες να προχωρήσουν ενωμένοι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά ο Γιώργος Σπανός μίλησε:

Για τη Γ.Σ. της Superleague: «Έγινε ειλικρινής συζήτηση στο Δ.Σ. Η όποια κριτική διάθεση υπήρχε από ΑΕΚ, ΠΑΟ άρθηκε. Δεν τέθηκε θέμα εμπιστοσύνης, εκφράσαμε τη στήριξή μας στον πρόεδρο της Λίγκας και συνεχίζουμε ενωμένοι.
Δεν υπήρχε πρόθεση για αντιπαράθεση. Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για κάποιες πρακτικές του κ. Μαρινάκη, κρίθηκαν επαρκείς κι έληξε εκεί το θέμα.
Σε ένα συμβούλιο που υπάρχουν 16 μέλη είναι λογικό να υπάρχουν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Τα συζητάμε, αλλά νομίζω ότι περισσότερα μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν.
Πιστεύω ότι κάθε ομάδα, κάθε εταιρία έχει δική της φιλοσοφία και πλάνο για να προστατέψει τα συμφέροντά της. Κάποιοι επιλέγουν να στείλουν επιστολές, κάποιοι άλλοι επιλέγουν άλλες τακτικές.
Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις κι από τον πρόεδρο κι από τα μέλη, όλοι ομόφωνα τον παροτρύναμε να συνεχίσει το έργο του χωρίς ίχνος μομφής. Ομόφωνα είπαμε να ρίξουμε τους τόνους.
Δεν μπορεί να προδικάσει κανείς ότι δεν θα υπάρξουν ανάλογες αντιδράσεις στο μέλλον. Ο πρόεδρος ΕΠΟ ήταν παρών κι έδωσε εγγυήσεις για τη διαιτησία. Θεωρώ ότι τουλάχιστον αυτά που είπαμε χθες θα τηρηθούν και προχωράμε ενωμένοι για να επιλύσουμε τα θέματα της λίγκας».

Για την πρόταση off the record της ΑΕΚ για 5 διαιτητές: «Είναι ένα πλάνο το οποίο ήδη γίνεται στο εξωτερικό. Αν UEFA, FIFA το επιβάλουν είμαστε υποχρεωμένοι να το εφαρμόσουμε. Προσωπικά πιστεύω ότι και οι 4 διαιτητές που υπάρχουν τώρα μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους αν είναι άρτια εκπαιδευμένοι και ικανοί».

Για την ντιρεκτίβα της UEFA, που αφορά τις αναδιαρθρώσεις στη διαιτησία: «Μας ενημέρωσε ο Πιλάβιος, αλλά δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει. Ωστόσο, πιστεύω ότι η ΕΠΟ θα βάλει τον κατάλληλο άνθρωπο για να βελτιωθεί η διαιτησία».

Για τον Ατρόμητο: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι ούτε από τη βαθμολογική συγκομιδή ούτε κι από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Υπάρχει πρόβλημα ψυχολογίας, γιατί η ομάδα ψάχνει για ένα αποτέλεσμα που θα την ανεβάσει. Και το Σάββατο είναι τέτοιο ματς με τον Πανιώνιο.
Ο Δώνης στηρίζεται. Το έχω πει κατ’ επανάληψη. Δεν μπορώ να την εκμηδενίζουμε τη δουλειά του. Είναι ίδια ομάδα, ίδιο επιτελείο, τερμάτισαν πέρυσι 7οι. Περιμένουμε όλοι ένα αποτέλεσμα για να μας φέρει στον σωστό το δρόμο. Είναι μικρές οι διαφορές. Με μια-δυο σερί νίκες, οι ομάδες μπορούν να κοιτούν ψηλά και με μια-δυο ήττες μπορεί να κινδυνεύεις. Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα».

http://www.gazzetta.gr