Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

tro-ma-ktiko = Οι καιροσκόποι που δεν τρομάζουν κανένα εκτός από τον εαυτό τους...


Μου τη δίνουν όσοι είδαν τη δολοφονία του Σωκράτη ως ευκαιρία... και το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό το tro-ma-ktiko (τρομάρα τους...).

Με κλεψιμαίϊκα κολπάκια ονομασίας και αισθητικής και εκμεταλλευόμενοι τη δίψα του κόσμου να βρει "την νέα έκδοση" του τρωκτικού, κατάφεραν να πλασαριστούν στον κόσμο του διαδικτύου ως τάχα μου οι "νέοι συνεχιστές".
Βρε απίστευτοι θρασύτατοι κωμικοί τύποι του tro-ma-ktiko... που μόνο τους εαυτούς σας τρομάζετε και κανέναν άλλον, δεν σεβαστήκατε τίποτα, ε!!!!
Λίγο με νοιάζει η επιτυχία σας και ακόμη λιγότερο η ανωνυμία σας. Κρατήστε και την επιτυχία σας (τρομάρα σας...), κρατήστε ως επτασφράγιστο μυστικό και την ταυτότητά σας. Η αθλιότητά σας με νοιάζει και αυτή θα πολεμήσω.
Τι σχέση έχετε εσείς με το τρωκτικό; Καμία. Εσείς απλά βρήκατε την ευκαιρία. Αυτό κάνατε. Αυτούς δεν τους λένε "συνεχιστές της ιδέας". Αυτούς τους λένε καιροσκόπους.
Δηλαδή για να το καταλάβω... εσείς μόλις μάθατε ότι δολοφονήθηκε ο Γκιόλιας, σκεφτήκατε ότι ήρθε η ώρα σας. Και μόλις διαβάσατε ότι κλείνει το τρωκτικό, στήσατε ένα κακέκτυπο ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ.
Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Αφού όμως δεν ντρέπεστε από μόνοι σας, θα σας βοηθήσουμε εμείς να ντραπείτε... Μόλις τελειώσουμε με τους 3 μήνες του Σωκράτη... θα τα πούμε μαζί σας.