Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Τρο-μα-κτικέ είπες ότι θα με πάρεις τηλέφωνο. Και εγώ περιμένω ακόμη.


Άκου (ή μάλλον διάβασε) τρο-μα-κτικέ.
Στο ξαναγράφω... δεν με νοιάζει ποιός είσαι. Με νοιάζει να αλλάξεις.


Κάνε ρε φίλε (που φίλοι δεν θα γίνουμε ποτέ) ένα άλλο blog, άλλαξε τα χρώματά σου, τη μορφή σου και τον τίτλο σου (που είναι κλεμμένα) και συνέχισε τη δουλειά σου (όποια είναι αυτή). Δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου η επιτυχία σου και η επισκεψιμότητά σου. Να τα έχεις, να τα χαίρεσαι. Στείλε τους αναγνώστες σου στο νέο blog με το νέο σου λουκ, να είσαι και μάγκας.

Αφού και εσύ το έχεις γράψει ότι δεν έχεις σχέση με το παλιό troktiko, γιατί θες να συνεχίζεις αυτή την τεράστια διαδικτυακή απατεωνιά; Για να κοροϊδεύεις αυτούς που δεν διάβασαν την ανάρτησή σου; (θα την υπενθυμίσω εγώ).

Άκου (ή μάλλον διάβασε) τρο-μα-κτικέ.
Αν μου τηλεφωνήσεις, θα σε ρωτήσω:
  • Αν ήθελες να συνεχίσεις την ιδέα και τον αγώνα του Γκιόλια -όπως λες- δεν μπορούσες να το κάνεις από ένα blog που θα ξεκινούσε από την αρχή; Ο Γκιόλιας -ξέρεις- δεν έκλεψε τον τίτλο και το lay out από κανένα. Το έστησε από το μηδέν.
  • Αν ήθελες να συνεχίσεις την ιδέα και τον αγώνα του Γκιόλια -όπως λες- δεν θα έπρεπε να σεβαστείς στοιχειωδώς τη μνήμη του; Άσε ρε φίλε (που φίλοι δεν θα γίνουμε ποτέ) τον κόσμο να θυμάται το troktiko όπως ήταν.... Γιατί πετάχτηκες (να μην πω σαν τι....) και βρίσκοντας φτηνά κόλπα, θέλησες να καπηλευτείς τη ζωή του....;;;;;
  • Εσύ απλά σκέφτηκες τον πιο κοντινό τίτλο που μπορούσες να χρησιμοποιήσεις για να κλέψεις επισκεψιμότητα, έκλεψες -ξεκάθαρα- όλα τα άλλα (για να νομίζει ο κόσμος ότι είσαι η συνέχεια) και μετά το γέμισες διαφήμιση για να βγάλεις λεφτά. Καταλήγουμε λοιπόν πάλι στο ίδιο συμπέρασμα. Όταν έμαθες ότι πέθανε ο Γκιόλιας, σκέφτηκες: "Και τώρα θα βγάλω λεφτά"

Άκου (ή μάλλον διάβασε) τρο-μα-κτικέ.
Μην με πάρεις τηλέφωνο. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Το έχω δει ως χρέος μου προς τον Γκιόλια. Το blog σου θα το αλλάξεις. Το ξέρεις και εσύ ότι έχεις κάνει απατεωνιά. Διόρθωσέ την και δεν ξανασχολούμαι μαζί σου. Αν δεν αλλάξεις... δεν θα σταματήσω να φωνάζω για την απατεωνιά σου.... μέχρι τελικά να αλλάξεις. Απλά χρόνο θα κερδίσουμε τρο-μα-κτικέ (τρομάρα σου)

Μέχρι τώρα μας έχεις αποδείξει ότι είσαι μαϊμού.
Τώρα πρέπει να μας αποδείξεις ότι είσαι τουλάχιστον.... αρσενική μαϊμού.

ΥΓ. και να σε ρωτήσω κάτι ρε μαϊμουδιάρη -που τολμάς να προβάλλεις τον εαυτό σου σαν συνεχιστή της ιδέας του Γκιόλια- ο Σωκράτης θα έκλεβε ποτέ κάτι έτοιμο, εκμεταλλευόμενος τη δολοφονία κάποιου; απάντησέ μου.