Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

H απάντηση στο τρο-μα-κτικό (2)


Τρο-μα-κτικέ... αυτό θα το έκανες αν ζούσε ο Γκιόλιας; Έστω ότι ήταν ζωντανός και έκλεινε το troktiko για κάποιο άσχετο λόγο... θα το τολμούσες;

Συνεχίζω

Μου λες: "εδώ, μυρίζει χρήμα! Και όπου χρήμα, ο πόλεμος είναι μεγάλος!"
Σου απαντώ: Τι να σου απαντήσω... Απάντησες μόνο σου. Έστησες μπίζνα. Άκουσες ότι δολοφονήθηκε ο Σωκράτης και σκέφτηκες ότι είναι η ευκαιρία σου να στήσεις μπίζνα. Τώρα θα σου γράψω κάτι που θα σου κάνει εντύπωση αλλά πρέπει να με πιστέψεις. Αδιαφορώ για σένα, για τα τραγουδάκια σου, για τα μπλουζάκια σου, για τις διαφημίσεις σου και το μαγαζάκι σου. Αδιαφορώ. Ολο αυτό όμως το παρτάκι σου θα το πάρεις και θα το μεταφέρεις αλλού.

Μου λες:
"1000 ημερησίως ζητάω μόνο από αυτούς που δεν θέλω να διαφημίσω - Ξέρεις εσύ".
Σου απαντώ: Καλά κάνεις και δεν το διαψεύδεις - θυμάσαι εσύ. Και τώρα κάτι ... "τα ζητάω μόνο από αυτούς που δεν θέλω να διαφημίσω" πες τα σε τίποτα άλλους τρο-μα-γμένους.

Μου λες: "Όλοι όσοι είμαστε πίσω από το blog, έχουμε τις δουλειές μας και κάτι που δεν θα το βρεις πολύ εύκολα εσύ: ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΓΡΟΘΙΕΣ και ΕΥΓΕΝΕΙΑ"
Σου απαντώ: Ρε συ... mister ΕΝΩΜΕΝΗ ΓΡΟΘΙΑ 2010... θα μας τρελάνεις; Αυτά που γράφεις δείχνουν και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Εσείς πρέπει να είστε πολύ υπερήφανοι δηλαδή που τολμήσατε να κάνετε το πιο ανήθικο πράγμα που μπορούσατε να σκεφτείτε. Να στήσετε μια μπίζνα πάνω σε μια δολοφονία... Όντως πρέπει να έχεις πολλή ΕΥΓΕΝΕΙΑ μέσα σου για να ξεγελάσεις τον κόσμο. Και άντε και τον ξεγέλασες... 3 μήνες μετά δεν σκέφτεσαι να αποκαταστήσεις την απατεωνιά σου ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩ..!!!! Τρο-μα-κτική ευγένεια.

Τρο-μα-κτικέ, το έχεις καταλάβει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσεις αυτή την απατεωνιά. Γιατί δεν στήνεις ένα άλλο blog που να είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ και να στείλεις εκεί τον κόσμο που σε διαβάζει; Έστω τώρα... που απέκτησες (κλέβοντας) χιλιάδες τακτικούς αναγνώστες. Γιατί δεν το κάνεις; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩ;