Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

"Υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης με την τρόϊκα "


Υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης με την τρόϊκα δήλωσε στο Ρ9 ο Δημήτρης Ρέππας, που παραδέχτηκε ότι χρειάζεται να βελτιωθούν οι επιδόσεις της διοίκησης.

Με αφορμή...



...τις δηλώσεις - Καστανίδη, ο υπουργός Υποδομών είπε ότι η διαπραγμάτευση για επιμέρους θέματα είναι μία διαρκής και ανοιχτή πρόκληση. Πρόσθεσε ωστόσο, πως το συνολικό θέμα του μνημονίου το χειρίζεται ο Πρωθυπουργός και το αρμόδιο υπουργείο.

Δεν υπάρχει περιθώριο χαλάρωσης, συμπλήρωσε ο υπουργός Υποδομών που επεσήμανε ότι πρέπει να ενισχυθούν τα έσοδα και να υπάρξει δικαιότερη κατανομή των βαρών γιατί όπως είπε, ''ο πλούτος που υπάρχει δεν έχει συνεισφέρει''.

''Δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις μόνιμων υπαλλήλων στις ΔΕΚΟ του υπουργείου Υποδομών'', ξεκαθάρισε ο κ. Ρέππας, που παραδέχτηκε ότι τα προβλήματα με τα φανάρια που δε λειτουργούν στην Αθήνα, οφείλονται στην εμπλοκή της σύμβασης με τη Ζίμενς.

Ο κ. Ρέππας ανέφερε ότι πολιτικό συμπέρασμα μπορεί να εξαχθεί μόνο στις βουλευτικές εκλογές και καταλόγισε ανευθυνότητα στη ΝΔ, λέγοντας ότι διαχειρίζεται μία μικροκομματική υπόθεση.