Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Η σπορ εμφάνιση, το mp3 player του Παπανδρέου και η γιορτή της ανθρωπότητας


Με άκρως αθλητική εμφάνιση έτρεξε ο πορωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου στη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων του 28ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, κάνοντας λόγο για “γιορτή της ανθρωπότητας λίγο μετά τον τερματισμό του.

Ο πρωθυπουργός, με μαύρα αθλητικά εφαρμοστά ρούχα, πορτοκαλί παπούτσια, τσαντάκι μέσης, mp3 player και σπορ γυαλιά ηλίου , έτρεξε...


στους αθηναϊκούς δρόμους.

Λίγο μετά τον τερματισμό του δήλωσε: “Πριν από 2.500 χρόνια είχαμε τη σύγκρουση Ανατολής και Δύσης. Σήμερα, γιορτάζει όλη η ανθρωπότητα μέσα από το πνεύμα της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, των Ολυμπιακών Αγώνων. Γιορτάζουμε τις κοινές μας αξίες, της ειρήνης, της συνεργασίας, της αγάπης, του αθλητισμού.

Και για μένα, είναι μεγάλη χαρά που είχα την ευκαιρία να τρέξω έστω αυτά τα λίγα χιλιόμετρα, αυτή την ιστορική ημέρα, που προβάλει την Ελλάδα, την Ελλάδα που έχει και αυτή το δικό της μαραθώνιο, αλλά που σίγουρα όλοι μαζί θα τερματίσουμε και ελπίζω το γρηγορότερο.

Να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση αυτής της πάρα πολύ ωραίας γιορτής. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετέχουν”.

Στην ίδια διαδρομή έτρεξαν και ο υπουργός Εξετερικών Δημήτρης Δρούτσας και η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη. Τρέχει το υπουργικό συμβούλιο!
http://www.zoomnews.gr/