Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ο Πάγκαλος, ο γρίφος των εκλογών, ο “καρχαρίας” Ντόρα και ο “μη υπαρκτός” Δημαράς!


Έχω την αίσθηση ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές εφέτος ή του χρόνου, αλλά μπορεί να κάνω λάθος” δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στο “Bήμα της Κυριακής” λέγοντας πολλά και ενδιαφέροντα για Ντόρα Μπακογιάννη και Γιάννη Δημαρά.

“Το πράγμα το ξεκίνησε ο κ. Σαμαράς, όπως ήταν φυσικό κατά την άποψή μου, γιατί είναι αντιπολίτευση και θέλει να συσπειρώσει τους οπαδούς του. Εθεσε το θέμα με τη μορφή δημοψηφίσματος, κατά ή...

υπέρ του μνημονίου. Υπήρχαν πολύ μικρά περιθώρια για τον Πρωθυπουργό” είπε ο κ. Πάγκαλος προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι “το βράδυ των εκλογών, όπως πάντα, όλοι θα δηλώνουν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα” και ότι δεν θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις μετά τις δημοτικές εκλογές.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε για την Ντόρα Μπακογιάννη ότι “είναι νέα κοπέλα, γεμάτη δυνάμεις και γνώσεις. Κάτι θα κάνει!” προσθέτοντας ότι “η πολιτική παιδεία της τής επιτρέπει να αντιλαμβάνεται τις αδυναμίες του αντιπάλου. ‘Μυρίζει αίμα, she smells blood’, που θα έλεγαν οι Αμερικανοί, χωρίς να λέω ότι αυτό είναι κάτι άγριο”.

Για τον Γιάννη Δημαρά είπε πως πρόκειται για μία “μια μη υπαρκτή υποψηφιότητα” που έχει να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Σγουρός, αφού “κανείς δεν ξέρει τίποτε για τον κ. Δημαρά, πέραν του ότι είναι συμπαθητικό και καλό παιδί”.

Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε ως “παράταιρη” τη δαιμονοποίηση της αναδιάρθρωσης του χρέους, ως “πράξεις κοινής λογικής” τις προτάσεις Προβόπουλου.
http://www.zoomnews.gr/