Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ο Μητσοτάκης ευχαριστεί για τις ευχές αλλά δε σχολιάζει την επιστολή και την “καλημέρα” του Καρατζαφέρη


Ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, έχει σήμερα τα γενέθλιά του και κλείνει 92 χρόνια ζωής. Ένα από τα “πολιτικά παιδιά” του, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, του ευχήθηκε με μία επιστολή, φροντίζοντας να δημιουργήσει είδηση ή τουλάχιστον, ένα καλό παραπολιτικό. Μεταξύ των ευχών, ο...




πρόεδρος του ΛΑΟΣ αφήνει αιχμές για τον Αντώνη Σαμαρά, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, το Βαγγέλη Μεϊμαράκη και δείχνει… το σεβασμό του στον κ. Μητσοτάκη.
Σε αντιδιαστολή με το “καληνύχτα σας, κύριε Μητσοτάκη”, που έγραφε η ανακοίνωση της Ρηγίλλης την περασμένη Δευτέρα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ξεκινά την ευχετήρια επιστολή του ως εξής: «Καλημέρα σας κ. πρόεδρε». Και συνεχίζει: «Σας εύχομαι μακροημέρευση,με την πνευματική καθαρότητα που σήμερα διαθέτετε,με την ευθυκρισία που σας διακρίνει και με την ευρυχωρία αισθημάτων που αχθοφορείτε. Όσον αφορά κάποια απολωλότα πρόβατα,μην τα συνερίζεστε,«ου γαρ οίδασι τι λέγουσι και τι ποιούσι». «Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που δώσατε την περίοδο της παντοδυναμίας σε πολλούς από τους πρωταγωνιστές του σήμερα, όπως ο Αντώνης Σαμαράς, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρόεδρος του ιδρύματος «Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ» Βαγγέλης Μειμαράκης, ο υπογράφων κ.α.». Στο υστερόγραφο επισημαίνεται ότι «οι ευχές αν και προσωπικές είναι δημόσιες».
Ο πρώην πρωθυπουργός, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, αλλά άφησε… ασχολίαστη την επιστολή του, λέγοντας: “Ο κ. Καρατζαφέρης είχε την καλοσύνη να μου ευχηθεί για τα σημερινά γενέθλιά μου. Τον ευχαριστώ θερμά για τις ειλικρινείς ευχές του, το κείμενο, όμως, της επιστολής του δεν θα το σχολιάσω”.

http://www.zoomnews.gr/