Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Τελικά έχει πολλή πλάκα η Πόπη Διαμαντάκου!




Αφιερώνει και σήμερα στην στήλη της η τηλεκριτικός των 10 νταν - ντιν νταν σαν το τρικυμιώδες εσωτερικό του κρανίου της - αρκετές αράδες στο πως προβάλλουν οι εκπομπές του Alpha το μπιγκμπράδερ. Αναφέρει ...


"Τι χαμένος κόπος! Πιο άδικο ξόδεμα επαγγελματιών δεν ε΄χει γίνει στην εγχώρια τηλεόραση. Όχι στις εκπομπές τους όλοι αυτοί (Μουτσινάδες, Καραβάτες κλπ) ανέλυαν τον Χάιντεγκερ. μέσα στην κατινιά και το κουτσομπολίό ήταν. Αλλά είχαν τουλάχιστον την ελευθερία, έστω την ψευδαίσθηση ότι επιλέγουν τα αντικείμενα του κατινισμού τους και όχι η αυλή μιας χούφτας αδιάφορων ανθρωπόμορφων χαμστεροειδών. Δεν είναι παγίδα για το τηλεοπτικό κοινό το εν λόγω τηλεσκουπίδι, αποδεικνύεται χειρότερο για ένα ολόκληρο κανάλι".

Κυρία Διαμαντάκου το πιάσαμε και σήμερα το υπονοούμενο σας για την Ρούλα Κορομηλά. Θα μπορούσαμε να πούμε το λαϊκό "έχετε φαγωθεί" με την παρουσιάστρια. Επειδή βεβαίως αυτά που λέτε το συνειδητό μας δεν τα αποδέχεται με τίποτα, όμως, η κριτική σας κατευθείαν καταχωρείται ως spam. Μπορείτε αν θέλετε τη χολή σας να μας την περνάτε με "υποοριακό ερέθισμα" για να καταγράφεται στο υποσυνείδητό μας, αλλιώς... στις τηλεοπτικές καλένδες κατευθείαν.