Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

"Απ' εδώ ο φίλος μου ο ληστής-δημοτικός αστυνομικός"


Υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας Τρίπολης έγινε ληστής τραπεζών με συνεργούς Αλβανους κακοποιούς. Τον 28 χρονο δημοτικό αστυνομικό επέδειξε η 27χρονη συνεργός και μνηστή του, που συνελήφθη πρώτη. Την 16.10.2010 στα πλαίσια...



...της προανάκρισης για την εξιχνίαση της ληστείας σε βάρος του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Τρίπολης, που διεπράχθη την 15-10-2010 και ώρα 13.00΄ από τρεις (3) ένοπλους δράστες συνελήφθη γυναίκα, ηλικίας 27 ετών, κάτ. Τρίπολης, η οποία εξεταζόμενη ομολόγησε την συμμετοχή της στην ανωτέρω ληστεία. Ειδικότερα, όπως προέκυψε η συλληφθείσα μετέφερε τους δράστες μετά τη ληστεία, ενώ αναγνώρισε μετά βεβαιότητας από φωτογραφίες που της επεδείχθησαν στα εργαστήρια της Δ.Ε.Ε. τον ένα από τρεις (3) δράστες, Αλβανικής καταγωγής.

Οι ανωτέρω δράστες την 15-10-2010 και ώρα 13.00΄, εισήλθαν στο προαναφερόμενο κατάστημα της Ε.Τ.Ε., έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους και φορώντας γάντια και απειλώντας τους υπαλλήλους της Τράπεζας με καλάσνικωφ που κρατούσαν και οι τρεις στα χέρια τους, απέσπασαν από τα ταμεία ικανό χρηματικό ποσό.Στη συνέχεια, αφού εξήλθαν από την τράπεζα, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και διέφυγαν μέχρι το σημείο που τους ανέμενε η συλληφθείσα με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο της, όπου τους παρέλαβε και τους μετέφερε σε άλλο χώρο, που δεν έχει μέχρι τώρα εξακριβωθεί.

Στη ληστεία πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε ο μνηστήρας της συλληφθείσας, ηλικίας 28 ετών, κάτ. Τρίπολης, υπάλληλος Δημοτικής Αστυνομίας Τρίπολης, ο οποίος με τους δράστες της ληστείας, προ μηνός είχαν συγκροτήσει ομάδα με διαρκή και δομημένη δράση και διακριτούς ρόλους, επιδιώκοντας τη διάπραξη ληστειών σε βάρος Τραπεζικών Καταστημάτων.

http://crimesonair.blogspot.com/