Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κατάστρεψε κι εσύ ένα ιστορικό κέντρο. Μπορείς!


Αφιερωµένο στη δηµαρχάρα Αθηναίων µε τους 13.500

υπαλλήλους που δεν «µπορούν» να κάνουν τίποτα για τι πληρώνονται, άραγε; για την ακραία υποβάθµιση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας:

«Δεκάδες έµποροι ναρκωτικών εδράζουν επί των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Μενάνδρου και διακινούν µεγάλες ποσότητες ουσιών, ενώ η οδός



Μενάνδρου όπου βρίσκεται η είσοδος κοινού του Εθνικού Θεάτρου έχει γίνει απροσπέλαστη, αφού χρήστες κι εγκληµατίες επιδίδονται σε παράνοµες ενέργειες», αναφέρουν οι υπάλληλοι του Εθνικού.

«Καθηµερινά γινόµαστε µάρτυρες ή και θύµατα ένοπλων επιθέσεων: χρήστες κι εγκληµατίες υπό των µαχαιριών ή και της ίδιας τους της σύριγγας αποσπούν από περαστικούς τσάντες και τιµαλφή, δεν διστάζουν
δε να θέσουν σε κίνδυνο τη σωµατική τους ακεραιότητα επιτιθέµενοι µε σιδηρογροθιές. Οδηγοί που διέρχονται τις οδούς Αγίου Κωνσταντίνου, Μενάνδρου, Κουµουνδούρου, Νικηφόρου δέχονται επίθεση, αφού πρώτα τους ανοίξουν τις πόρτες µε λοστούς. Οσοι κινούµαστε καθηµερινά στην Οµόνοια το κάνουµε µε κίνδυνο της ζωής µας».

Στα ίδια µέρη που µέλη της πολυπληθούς Δηµοτικής Αστυνοµίας (οι οποίοι ως µόνο έργο έχουν να κόβουν κλήσεις και µάλιστα σε σηµεία που δεν είναι και απαραίτητο, αφήνοντας άλλους δρόµους γεµάτους διπλο- τριπλοπαρκαρισµένα Ι.Χ.) πίνουν φραπέδες και παρκάρουν προκλητικά τα οχήµατά τους, αποκλείοντας µία τουλάχιστον λωρίδα κυκλοφορίας στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, έξω από το «άντρο» τους.

Νιώθει ντροπή κανείιιιιιις;

(ΤΑ ΝΕΑ)