Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010
Ο Γιώργος Παπαδάκης και ξερό... χαβιάρι
Πες τα Χρυσόστομε! Μπαρντόν, Γιώργο μας
Ξέσπασε ο εκρηκτικός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης. Αποδέκτης ήταν το ίδιο το κανάλι που τον φιλοξενεί, ο ANT1. Πολύ σωστά τους τα είπε, αφού σε περίοδο οικονομικής κρίσης που ψωμί δεν έχουμε, ραπανάκια για την όρεξη θέλουμε. Ένας στους 11 πάει στο συσσίτιο και στο ...
"Top Chef" οι διαγωνιζόμενοι χρησιμοποιούν για την κατασκευή των πιάστων τους χαβιάρι και μαύρη τρούφα. Ξέρετε πόσο έχει η τρούφα το κιλό; Όχι σε θερμίδες, αλλά σε χρηματική αξία; Αυτά βλέπει ο Γιώργος και τρελαίνεται. Θα πάθει και τίποτα, είναι και σε επικίνδυνη ηλικία. Άδικο όμως δεν έχει, το σωστό να λέγεται.